Bungalowtent

Hier vindt u een overzicht met Bungalowtenten op Camping Park Albatros.
                                                                                             

Om alle accomodaties van Roan te bekijken klik hier en kijk verder op tabblad Accomodaties

Bungalowtent (RO) Partytent
oppervlakte: 24 m²
geschikt voor: 6 personen

Woonruimte verdeeld in zithoek en keukenblok. De keuken bestaat uit 4 gaspitten en hoge koelkast met apart vriesvak. De bungalowtent is verdeeld in 2 losse slaapcabines, met aan de ene kant een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Aan de andere kant staan een tweepersoonsbed. Buiten de tent ligt een waterdoorlatend doek, hierdoor komt er geen zand mee naar binnen en is overdekt door een partytent. Bij elke bungalowtent hoort ook standaard tuinmeubilair en BBQ of luxe grillplaat.

Klik hier voor de Bungalowtent.
___________________________________

Bungalowtent (GO) Partytent
oppervlakte: 24 m²
geschikt voor: 6 personen

Woonruimte verdeeld in zithoek en keukenblok. De keuken bestaat uit 4 gaspitten en hoge koelkast met apart vriesvak. De bungalowtent is verdeeld in 3 losse slaapcabines. Slaapcabine met een tweepersoonsbed, slaapcabine met een eenpersoonsbed en de andere cabine 2 eenpersoonsbedden. Buiten is overdekt door een partytent. Bij elke bungalowtent hoort ook standaard tuinmeubilair en BBQ of luxe grillplaat.

Hier vind je de Bungalowtent (GO) Partytent
___________________________________

Lodgetent Holiday
oppervlakte: 37,5 m²
geschikt voor: 6 personen

De keuken bestaat uit 4 gaspitten en hoge koelkast met apart vriesvak. De bungalowtent is verdeeld in 3 losse slaapcabines. De lodgetent Holiday heeft drie aparte slaapkamers. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer beschikt over een stapelbed en in de derde slaapkamer zijn twee eenpersoonsbedden. Buiten is een overdekte veranda. Er zijn vier kuipstoeltjes en twee luxe verstelbare stoelen. Verder is een BBQ inbegrepen.

Hier vind je de Lodgetent Holiday
___________________________________

Lodgetent Woody
oppervlakte: 25 m²
geschikt voor: 6 personen

Woonruimte verdeeld in zithoek en houten keukenblok. De keuken bestaat uit 4 gaspitten en hoge koelkast met apart vriesvak, ook met aparte keukenkast van 1,80m lang. Inclusief kacheltje. Gehele vloer bestaat uit laminaatzeil met houtmotief. In de lodgetent is ook een apart toilet te vinden. De lodgetent is verdeeld in 3 losse slaapvertrekken. Een met tweepersoonsbed, andere twee met stapelbed. Buiten vind je een houten veranda met een luifel voor overkapping. Bij elke bungalowtent hoort ook standaard tuinmeubilair en BBQ of luxe grillplaat

Ga hier naar de Woody